helaas

Marvel toont nieuwe film Morbius voorlopig niet in Rusland

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© MarvelMarvel toont nieuwe film Morbius voorlopig  niet in Rusland
RTL

De film 'Morbius', met Jared Leto (50) in de hoofdrol, komt voorlopig niet in de Russische bioscopen. De Marvel-film sluit zich aan bij een aantal andere films die vanwege de huidige situatie in Rusland binnenkort niet te zien zijn in het land, zo meldt Sony.

"Onze gedachten en gebeden zijn bij iedereen die getroffen is en we hopen dat deze crisis snel wordt opgelost"

"Gezien de aanhoudende militaire acties in Oekraïne en de daaruit voortkomende onzekerheid en de humanitaire crisis die zich in die regio ontvouwt, zullen we onze geplande bioscoopreleases in Rusland pauzeren, inclusief de aanstaande release van Morbius", laat een woordvoerder van Sony weten aan de Amerikaanse entertainmentwebsite Deadline. "Onze gedachten en gebeden zijn bij iedereen die getroffen is en we hopen dat deze crisis snel wordt opgelost."

Jared Leto biecht op: dealde vroeger wiet
Lees ook

Jared Leto biecht op: dealde vroeger wiet

De vampierfilm Morbius, met in de hoofdrollen Jared, Michael Keaton en Matt Smith, stond voor later deze maand op de planning. Volgens filmsite IMDB zou de film als eerste te zien zijn in Rusland.

Eerder liet Pixar weten de release van de film Turning Red uit te stellen. Warner Bros brengt de langverwachte film The Batman, met Robert Pattinson en Zoë Kravitz in de hoofdrollen, voorlopig niet uit.

Lees meer over
Jared LetoMarvel