Mr. Andy worldwide

Andy van der Meijde wil internationaal met eigen Youtube-serie

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPAndy van der Meijde wil internationaal met eigen Youtube-serie
RTL

Hoewel Andy van der Meijdes (42) carrière als voetballer wel een internationaal hoofdstuk kent, is zijn Youtube-serie 'Bij Andy in de Auto' nog niet verder gekomen dan Nederland. Als het aan Andy ligt komt daar echter snel verandering in.

"We zijn bezig om internationaal te gaan"

Bij Andy in de Auto stappen verschillende BN'ers en sportfanaten in de auto bij Andy. Tijdens een gezellig ritje vraagt Andy zijn gasten de hemd van het lijf. Hij heeft intussen al heel wat leuke namen mogen uitnodigen in zijn auto, maar als het aan hem ligt voegt hij een internationale ster toe aan dit rijtje. Andy vertelt aan Veronica Superguide dat hij graag Cristiano Ronaldo zou willen strikken voor zijn online serie. "We zijn bezig om internationaal te gaan, dus wie weet", vertelt hij hierbij.

Fikse tegenvaller voor Melisa Schaufeli en Andy van der Meijde
Lees ook

Fikse tegenvaller voor Melisa Schaufeli en Andy van der Meijde

Wanneer we die internationale reeks mogen verwachten van Bij Andy in de Auto is nog niet bekend. Tot die tijd scheurt Andy verder met Nederlandse sterren. Het succes van zijn serie heeft echter ook een keerzijde. "Mensen herkennen m’n auto van de show, dus ik kan nooit eens lekker in mijn neus peuteren", aldus Andy. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Andy van der MeijdeYouTube