gaat niet over rozen

Fabrizio haalt woede van jaloerse Bachelor-meisjes op de hals

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @fabrizio_tzinaridisFabrizio haalt woede van jaloerse Bachelor-meisjes op de hals
RTL

Het is nog maar de vierde aflevering van 'De Bachelor', maar Fabrizio (29) lijkt het nu al met de vrouwelijke deelnemers aan de stok te krijgen. Waar je normaal gesproken in deze fase van het programma het nog over koetjes en kalfjes hebt, doet de bachelor grondig veldonderzoek - lees: hij zoekt de intimiteit op - met jaloerse reacties als gevolg.

"Dit is zo respectloos"

De - ongetwijfeld gedramatiseerde - promo van de komende aflevering doet vermoeden dat de spreekwoordelijke Griekse villa van de dames te klein is. Fabrizio zelf heeft maar één missie: 'fun hebben'. Blijkbaar vinden sommige dames dat hij iets té veel lol beleeft. "Ik vind het jammer dat hij altijd naar dezelfde trekt", klaagt één van de vrouwen. "Dit is zo respectloos", geeft een ander af.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Fabrizio kust binnen paar uur met twee vrouwen: 'Deuk in mijn ego'
Lees ook

Fabrizio kust binnen paar uur met twee vrouwen: 'Deuk in mijn ego'

Zelfs presentatrice en goede vriendin Goedele Liekens merkt dat Fabrizio geen goede zaken doet tijdens zijn zoektocht naar de ware liefde. "Je bent een beetje de boeman bij de meisjes", constateert ze, waarna een beeld van Fabrizio te zien is waar hij intiem is met een vrouw. Het avontuur lijkt bij sommigen in ieder geval voor kortsluiting te zorgen. Waren de vrouwen eerst nog in katzwijm door de Griekse bachelor, twijfelen ze nu of ze zijn rode roos wel willen aannemen...

Spanning en sensatie, dus. Hoe het afloopt zie je in de aflevering van donderdag. De Bachelor wordt uitgezonden bij Videoland. Voor wie niet kan wachten: iedere woensdag staat de Nederlandse variant van het programma voor je klaar. Deze keer wordt bachelor Thomas van der Vlugt in verlegenheid gebracht:

Lees meer over
FabrizioVideolandDe Bachelor België