The Jennifer Hudson Show

Dagelijkse talkshow voor Jennifer Hudson

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDagelijkse talkshow voor Jennifer Hudson
RTL

Jennifer Hudson kan een nieuw hoofdstuk aan haar indrukwekkende carrière toevoegen. De 40-jarige zangeres, die tevens actrice is, krijgt volgend seizoen haar eigen talkshow op FOX. Het programma krijgt de titel 'The Jennifer Hudson Show', zo meldt de televisiezender.

"Ik beloof jullie dat mijn show 'uplifting' zal zijn en daarnaast hoop ik dat ik wat dingen in gang kan zetten"

"Mensen van over de hele wereld hebben mijn reis kunnen meemaken, een reis die 20 jaar geleden begon. En nu ben ik er klaar voor om die reis voort te zetten en te praten over zaken die mij, en anderen, inspireren. Ik beloof jullie dat mijn show 'uplifting' zal zijn en daarnaast hoop ik dat ik wat dingen in gang kan zetten", aldus Jennifer.

Bruce Springsteen en Jennifer Hudson onderdeel heropeningsconcert New York
Lees ook

Bruce Springsteen en Jennifer Hudson onderdeel heropeningsconcert New York

Jennifer zei eveneens een goede en diepe connectie te kunnen maken met kijkers die tragische dingen in hun leven hebben meegemaakt, omdat ze zelf haar moeder, broer en neef in 2018 verloor tijdens een schietincident. "Ik heb zoveel meegemaakt in mijn leven, heb vele hoogte-en dieptepunten gekend. Maar zoals mijn moeder altijd zei: "Op het moment dat je denkt alles meegemaakt te hebben, moet je juist door blijven leven."

Het is nog niet bekend op welk tijdstip Jennifers show uitgezonden zal worden.

Lees meer over
Jennifer Hudson