holly shit

Holly Mae Brood en Joep Sertons verschijnen in Flikken Maastricht

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROS/Flikken MaastrichtHolly Mae Brood en Joep Sertons verschijnen in Flikken Maastricht
RTL

Er verschijnen morgen twee verrassende gezichten in de politieserie 'Flikken Maastricht'. Acteurs Holly Mae Brood (27) en Joep Sertons (62) hebben een spraakmakende rol in Nederlands langstlopende dramaserie.

Beide acteurs hebben heel wat voetstappen in Meerdijk gezet door hun GTST-verleden, maar Maastricht is nieuw terrein voor de twee. Holly Mae speelt een medewerker op een golfclub waar net een moord is gepleegd en Joep speelt iemand die verwikkeld raakt in een burenruzie.

Het belooft een bloedstollende aflevering te worden: op de rough van de Maastrichtse golfclub wordt een lid vermoord aangetroffen. Al snel blijkt de zaak gelinkt aan een moord in Sittard, de mannen zijn namelijk vermoord met een kogel uit hetzelfde wapen. Maar wat is het motief dat de agenten Floris Wolfs - gespeeld door Victor Reinier - en Eva van Dongen - gespeeld door Angela Schijf - naar de dader leidt? 

Voert de cast van Flikken Maastricht hun eigen stunts uit?
Lees ook

Voert de cast van Flikken Maastricht hun eigen stunts uit?

© AVROTROS
© AVROTROS

Er verschijnen vaker bekende gezichten in de politieserie. Zo schitterde actrice Anne Rats - ook bekend als Otje - onlangs nog in Flikken Maastricht en heeft Tygo Gernandt zelfs een terugkerende rol in het zestiende seizoen.

Eerder sprak onze eigen Aran Bade met hoofdrolspeler Victor Reinier over het huidige seizoen:

De aflevering is vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Lees meer over
Holly Mae BroodJoep SertonsFlikken Maastricht