is er een dokter in de zaal?

Grey's Anatomy voegt Pitch Perfect-acteur toe aan vaste cast

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesGrey's Anatomy voegt Pitch Perfect-acteur toe aan vaste cast
RTL

Skylar Astin (34) is toegevoegd aan de cast van 'Grey's Anatomy', meldt het Amerikaanse vakblad 'Variety'. De 'Pitch Perfect'-acteur zal vanaf eind maart te bewonderen zijn in de ziekenhuisserie.

Het wordt een muzikale bedoening in het Grey Sloan-ziekenhuis. Acteur en zanger Skylar, die onder andere bekend is van Pitch Perfect, speelt Todd Eames in het nieuwe seizoen van Grey's Anatomy, meldt de zender ABC. De nieuwe arts wordt omschreven als 'charmant en aantrekkelijk'. 

Skylar Astin en Camilla Luddington in 'Grey's Anatomy'© ABC
Skylar Astin en Camilla Luddington in 'Grey's Anatomy'

Bovendien lijkt het erop dat Todd het hart van Jo Wilson (Camilla Luddington) op hol zal laten slaan. De ex van Alex Karev en de nieuweling worden aan elkaar gekoppeld door de eerste officiële foto van Todd in het programma. De zender ABC wil echter nog niets kwijt over de verhaallijn. 

Grey's Anatomy is al achttien seizoenen lang de best bekeken serie van ABC, maar hij zou zomaar binnenkort kunnen stoppen. De hoofdrolspelers, onder wie Ellen Pompeo, hinten al een hele tijd op het einde van de ziekenhuisserie. Voor het zover is, komen er in ieder geval ook heel wat oudgedienden voorbij:

Lees meer over
Grey's Anatomy