deepti feelings

Kyle schokt kijkers met onthulling tijdens Love Is Blind-reünie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ADAM ROSE/NETFLIXKyle schokt kijkers met onthulling tijdens Love Is Blind-reünie
RTL

Vuurwerk, bonje en mislukte relaties: zo kun je 'Love Is Blind' en de reünie in het kort omschrijven. Deze slotaflevering nam al helemaal een bijzondere wending toen Kyle Abrams, voorheen verloofd met Shaina Hurley, een grote onthulling deed.

Let op, dit artikel bevat spoilers over de finale van Love Is Blind.

"Dat is wat ik heb geleerd: ik heb het verpest"

Kyle heeft namelijk maar van één ding spijt tijdens zijn deelname aan de Netflix-hit: dat hij niet hard genoeg z'n best heeft gedaan om van Deepti Vempati zijn vrouw te maken. Die betekenis slaat in als een bom tijdens de reünie. "Ik had Deepti moeten vragen om met mij te trouwen", biecht hij op. "Dat is wat ik heb geleerd: ik heb het verpest. Ik bedoel, ik hou zoveel van haar, ze is de beste. Ik wilde dat ik zag wat voor me zat."

Blijkbaar was Deepti vóór de reünie al op de hoogte van Kyles gevoelens voor haar. Tijdens de bekentenis verblikte of verbloosde ze niet. En dat (rare) TikTok-filmpje, dat vóór de reünie is opgenomen, lijkt ook ineens een stuk minder onschuldig. Zou Deepti Kyle een kans willen geven, of zijn ze enkel vrienden...? 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Shayne uit Love is Blind reageert op Shaina-geruchten
Lees ook

Shayne uit Love is Blind reageert op Shaina-geruchten

Deepti, de kandidaat die van alle deelnemers waarschijnlijk het mooiste innerlijk heeft, wist tijdens de opnames te vallen voor de meest oppervlakkige persoon die je waarschijnlijk ooit hebt ontmoet. Tijdens het tweede seizoen konden kijkers zien hoe Shake Deepti meerdere keren vergelijkt met zijn tante en haar niet fysiek aantrekkelijk vindt.

Wat er op Netflix is uitgezonden, is volgens de andere deelnemers nog maar het topje van de ijsberg en de 'afgezwakte versie' van de werkelijkheid. Uiteindelijk brak de constante twijfel Deepti op en koos ze voor haarzelf toen ze Shake bij het altaar liet staan. Een keuze waar niet alleen zij, maar ook haar familie en castleden voor 100% achter staan. 

Hoe het verder gaat tussen Kyle en Deepti wordt ongetwijfeld vervolgd. 

Lees meer over
NetflixLove is Blind