rollen omgedraaid

Phaedra houdt bachelor Fabrizio in spanning tijdens rozenceremonie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandPhaedra houdt bachelor Fabrizio in spanning tijdens rozenceremonie
RTL

Er staat een zenuwslopende rozenceremonie op het programma in de nieuwste aflevering van 'De Bachelor' met Fabrizio (29). Waar de Grieks-Belgische bachelor normaal gesproken de meiden in spanning houdt, zijn de rollen voor de verandering omgedraaid.

"Ik ben eigenlijk erg geschrokken"

In de aflevering van donderdag moet er weer een vrouw het programma verlaten, maar Phaedra is het in ieder geval niet. Althans, áls ze de roos van Fabrizio accepteert. Op nieuwe beelden is te zien hoe ze zichtbaar geëmotioneerd het gesprek met de bachelor aangaat - iets wat erg ongebruikelijk is tijdens de rozenceremonie.

"De woorden die je net hebt gezegd tegen mij tijdens de cocktailparty zijn echt binnengekomen. Dat heeft me diep geraakt. Ik ben eigenlijk erg geschrokken", klinkt het uit haar mond, waarna Fabrizio haar nog net niet smeekt om de roos aan te nemen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Fabrizio kust binnen paar uur met twee vrouwen: 'Deuk in mijn ego'
Lees ook

Fabrizio kust binnen paar uur met twee vrouwen: 'Deuk in mijn ego'

Het avontuur van De Bachelor is nog maar net van start gegaan of Fabrizio haalt zich al de woede van de meisjes op z'n hals. Zo liet hij er in de vorige aflevering geen gras over groeien en deed hij grondig 'veldonderzoek', wat resulteerde in het zoenen van twee kandidaten binnen een paar uur tijd.

Dat wakkert het jaloerse gedrag in de dames aan. Zeker wanneer blijkt dat Fabrizio het erg gezellig heeft met Phaedra en zich tijdens een groepsdate met haar afzondert. Het is wachten tot de bom ontploft in de Griekse villa, want de spanning is inmiddels om te snijden.

Van vuurwerk tussen Phaedra en Fabrizio is in ieder geval al sprake: hoewel hij niet zeker van haar is, kan hij maar niet bij haar wegblijven. Hoe het afloopt, en of Phaedra haar roos accepteert, zie je aanstaande donderdag in De Bachelor bij Videoland.

Ondertussen vermaakt onze Nederlandse bachelor Thomas van der Vlugt zich goed met zijn groep vrouwen in Mexico. Ze wisten hem zelfs in verlegenheid te brengen.

Lees meer over
FabrizioVideolandDe Bachelor België