op de vlugt

Thomas uit De Bachelor krijgt het moeilijk: 'Ga met een rotgevoel weg'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© VideolandThomas uit De Bachelor krijgt het moeilijk: 'Ga met een rotgevoel weg'
RTL

De strijd om het hart van Thomas van der Vlugt (29) te veroveren in 'De Bachelor' is nu écht losgebarsten. Thomas heeft de dames inmiddels een stuk beter leren kennen, waardoor het voor hem steeds moeilijker wordt om ze naar huis te sturen. Toch moet de bachelor afscheid nemen van deelnemers, waar hij zich achteraf erg opgelaten over voelt.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de vijfde aflevering van De Bachelor.

"Voor mij was duidelijk dat er niet meer inzat"

Thomas en de dames krijgen gedurende de afleveringen steeds meer een band met elkaar. Daarom ontstaan er niet alleen gevoelens bij de meiden: "Ik leer de meiden steeds beter kennen en dat vind ik heel leuk, maar daardoor krijg je ook steeds meer gevoel. En dat gevoel wordt steeds duidelijker." Het is dan ook niet makkelijk voor de bachelor om wéér twee meiden naar huis te moeten sturen. 

Thomas uit De Bachelor reageert geschokt op plottwist: 'Wat is dit?'
Lees ook

Thomas uit De Bachelor reageert geschokt op plottwist: 'Wat is dit?'

Tijdens de rozenceremonie geeft hij de laatste roos aan Karen. Dat betekent dat Frederique het programma moet verlaten. Het lijkt erop dat ze dit totaal niet zag aankomen en laat dit duidelijk merken. Met lood in haar schoenen loopt ze richting Thomas om afscheid te nemen. Ze wil er duidelijk niet teveel woorden aan vuil maken: "Doei", zegt ze waarna ze snel doorloopt. "Ik mis een klik en een fysieke aantrekkingskracht en ook de romantiek", verklaart Thomas later. 

Ook Romy moet helaas het veld ruimen. Dit afscheid gaat Thomas niet in de koude kleren zitten. "Ik heb echt met pijn in mijn hart afscheid genomen van Romy. Ik heb echt zoveel bewondering voor haar verhaal en haar openheid. Dat is niet niks. Maar wij zijn zo verschillend in onze levensstijl, dat ik dacht: ik kan beter eerlijk tegen je zijn en de knoop doorhakken. Voor mij was duidelijk dat er niet meer inzat." 

Ondanks dat Thomas achter zijn keuze staat, heeft hij gemixte gedachtes over de rozenceremonie. "Ik ga met een rotgevoel naar huis. Maar ook wel weer met een goed en eerlijk gevoel, want ik ben eerlijk geweest tegen de dames die ik heb teleurgesteld. Ik kijk ook heel erg naar de tijd die nog komen gaat en de dames die er nog zijn. Ik ben heel nieuwsgierig wat daar gaat ontstaan."

De Bachelor is elke woensdag te zien bij Videoland.

Lees meer over
Thomas van der VlugtDe Bachelor