schot naast de roos

Bachelor België-afvaller haalt uit naar Fabrizio: 'Respectloos'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© VideolandBachelor België-afvaller haalt uit naar Fabrizio: 'Respectloos'
RTL

In de Belgische versie van 'De Bachelor' komt Fabrizio (29) elke aflevering voor de moeilijke keuze te staan om één of meerdere dames naar huis te sturen. In de vierde aflevering was het onder meer einde verhaal voor Karina Shaker. Vlak nadat ze afviel liet ze zich al negatief uit over Fabrizio, maar in gesprek met 'Het Laatste Nieuws' geeft Karina de bachelor nog een trap na.

"Wat ik heb gezien is nog altijd meer Temptation-Fabrizio dan iets anders"

In het interview geeft de realityster meerdere redenen waarom het voor haar al snel duidelijk was dat het niets zou gaan worden tussen haar en Fabrizio. Zo is Karina van mening dat de man achter de vrouw aan moet gaan, in plaats van andersom. "Ik was gewoon mezelf. In het echt ga ik ook niet achter een man aanlopen. Dat voelt zo onnatuurlijk aan. Zelfs gewoon bij de cocktail party hem apart nemen was zo ongemakkelijk voor mij. Ik deed dat echt niet graag."

Verder vindt ze de manier waarop Fabrizio met haar omging niet oké. "Ik sta nog steeds achter mijn kritiek op de boot. Ik vond het niet echt 'gentleman'-gedrag. Zoals ik tegen hem zei: ik weet niet wat het nut is van een groepsdate als je toch alleen maar met Phaedra wilt optrekken. Dat vond ik respectloos en gewoon niet mooi. Hij behandelt niet alle meisjes hetzelfde."

Deze datingshow is een kruising tussen De Bachelor en Bridgerton
Lees ook

Deze datingshow is een kruising tussen De Bachelor en Bridgerton

Karina heeft er daarom niet veel moeite mee gehad om de Bachelor-villa te verlaten. "Ik was teleurgesteld en daarna dacht ik: nope, wat ik heb gezien is nog altijd meer Temptation-Fabrizio dan iets anders. En dat is absoluut niet mijn ding."

Of Fabrizio zich veel van deze woorden zal aantrekken, dat valt te betwijfelen. Het was voor hem geen moeilijke beslissing om haar naar huis te sturen: "Ik en Karina zouden binnen een paar dagen heel erge ruzie hebben, denk ik", zo verklaarde hij in de vierde aflevering.

In de Nederlandse Bachelor gaat het er een stuk romantischer aan toe. Zo beginnen bij Thomas van der Vlugt de gevoelens op te spelen en flirt hij erop los met Indigo: 

Elke donderdag vind je een nieuwe aflevering van De Bachelor België bij Videoland.

Lees meer over
De Bachelor