liegen en bedriegen

Déze BN'ers maken groep De Verraders compleet

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© William RuttenDéze BN'ers maken groep De Verraders compleet
RTL

Steven Brunswijk (38), Frank Evenblij (43), Irene Moors (54), Dionne Slagter (31) en Joep Sertons (62) zullen, naast de al eerder bekendgemaakte namen, te zien zijn in het nieuwe seizoen van 'De Verraders'. Dat kan RTL Boulevard vrijdag bekendmaken.

Het tweede seizoen is vanaf vrijdag 1 april te zien bij RTL 4 en wordt net als het eerste seizoen gepresenteerd door Tijl Beckand. Eerder vandaag onthulde RTL al dat ook radio-dj Frank van der Lende, actrice Esmée van Kampen, presentator Giel de Winter, verslaggever Aran Bade, drummer Jamie Westland, zangeres Carolina Dijkhuizen, presentator Robbie Kammeijer, zangeres Stella Bergsma, model Sylvia Geersen, presentator Toine van Peperstraten en actrice Ortál Vriend meedoen.

Liegen gaat weer beginnen: eerste namen De Verraders bekend
Lees ook

Liegen gaat weer beginnen: eerste namen De Verraders bekend

Het eerste seizoen, dat zich afspeelde op Kasteel Erenstein in Limburg, kon wekelijks op zo'n 2,1 miljoen kijkers rekenen. Hierin was te zien dat achttien BN'ers met elkaar de strijd aangingen om de 'zilverschat' te bemachtigen. Onder hen waren echter drie Verraders, die de buit voor zichzelf wilden houden. Verrader Samantha Steenwijk en Getrouwe Chatilla van Grinsven gingen er met de winst vandoor.

Daarna volgde nog een speciaal seizoen voor Videoland, dat zich afspeelde op het Drentse landhuis De Havixhorst. Art Rooijakkers nam de presentatie van de Videoland-versie op zich in plaats van Tijl Beckand. De uiteindelijke prijs kon deze editie niet meer worden verdeeld tussen een Verrader en een Getrouwe en werd volledig door de Verraders gewonnen: Ilias Ojja en Britt Scholte.

De Verraders is vanaf vrijdag 1 april om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Lees meer over
Tijl BeckandAran BadeSteven BrunswijkIrene MoorsDionne SlagterJoep SertonsFrank van der LendeGiel de WinterJamie WestlandCarolina DijkhuizenRobbie KammeijerStella BergsmaSylvia GeersenToine van PeperstratenDe Verraders