Mr and Mrs Smith

Will Smith geeft duidelijkheid over ontrouw in zijn huwelijk

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPWill Smith geeft duidelijkheid over ontrouw in zijn huwelijk
RTL

Will Smith (53) laat er geen twijfel over bestaan dat er ooit sprake is geweest van ontrouw binnen zijn huwelijk met Jada Pinkett-Smith (50). "Dat is gewoon niet het geval, echt niet," aldus de acteur, die afgelopen zondag zowel een BAFTA als Critics Choice Award won voor zijn rol als tennisvader Richard Williams in de film 'King Richard'. Dit liet hij weten in een gesprek met Gayle King voor het programma 'CBS Sunday Morning'.

"Ik weet dat er heel veel gezegd en geschreven is over ons huwelijk"

"We zijn elkaar nooit ontrouw geweest. Jada en ik praten over alles met elkaar en we hebben elkaar nooit op een of andere manier verrast met 'gekke dingen'. Ik weet dat er heel veel gezegd en geschreven is over ons huwelijk, maar ik denk juist dat dat mensen goed kan doen. Het bespreken van je relatie, en wat je daarin terug wilt zien, is het belangrijkste gesprek. Dan kom je erachter of je dingen echt vanuit je hart doet of dat het iets giftigs is," aldus Will.

Jada Pinkett en Will Smith hielden interventie voor zoon na gewichtsverlies
Lees ook

Jada Pinkett en Will Smith hielden interventie voor zoon na gewichtsverlies

Eerder kwamen er berichten naar buiten dat zowel Will als Jada met andere mensen geweest waren tijdens hun huwelijk en dat er zelfs sprake was van een open relatie. Volgens Will klopt die berichtgeving niet.

De bikkelharde strijd in de film King Richard, waarin het leven van Venus en Serena Williams centraal staat, is verfilmd. De meisjes uit een kansarme wijk in Amerika slaan zich letterlijk en figuurlijk tegen alle verwachtingen keihard naar de tennistop. Beide worden ze nummer 1 van de wereld, wat nooit was gelukt zonder hun vader. Will Smith speelt de hoofdrol als 'King Richard'.

Lees meer over
Will SmithJada Pinkett-Smith