Blaffende honden bijten niet

Nicol uit Massa is Kassa: 'Peter is eigenlijk een heel grote teddybeer'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP Nicol uit Massa is Kassa: 'Peter is eigenlijk een heel grote teddybeer'
RTL

Hoewel Peter Gillis (59) uit 'Massa is Kassa' bij sommigen misschien een 'harde' indruk achterlaat, wist zijn vrouw Nicol meteen te ontrafelen hoe Peter écht in elkaar zit. Aan 'Veronica Superguide' vertelt ze over hun eerste ontmoeting en legt ze uit dat Peter veel liever is dan hij doet voorkomen.

"Een harde buitenkant, een zachte binnenkant"

Voor Nicol was het 'binnen vijf minuten al duidelijk', want ze wist meteen dat Peter anders is dan hij doet blijken aan de buitenwereld. "Een harde buitenkant, een zachte binnenkant. Dat merkte ik meteen aan de vragen die hij me stelde", vertelt ze over hun eerste ontmoeting. Peter kan met zijn strenge uiterlijk wellicht intimiderend overkomen, maar Nicol kijkt hier toch anders naar: "Peter is eigenlijk een heel grote teddybeer." 

Victoria Koblenko vindt het stoer dat Peter Gillis vluchtelingen helpt
Lees ook

Victoria Koblenko vindt het stoer dat Peter Gillis vluchtelingen helpt

Dat Peter 'zachtaardig' is, blijkt ook maar weer uit de nieuwste aflevering van Massa is Kassa vanavond. Want alhoewel Peter niet staat te springen om de plannen van zijn vrouw om een 'intimiteitsboetiek' te openen, steunt hij haar toch en gaat zelfs mee naar een seksshop om speeltjes uit te kiezen. 

Massa is Kassa is elke dinsdag wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6.   

Lees meer over
Peter Gillis