oost west thuis best

Monique onthult dat André bij haar op de bank ligt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonique onthult dat André bij haar op de bank ligt
RTL

Hoewel hij zelf niet meedeed aan de afgelopen Holland Zingt Hazes-reeks, was André Hazes (28) dit weekend achter de schermen wel aanwezig om alles te volgen. Gezien zijn burn-out zal hem dit ongetwijfeld veel energie hebben gekost, maar gelukkig kon hij lekker bijkomen op de bank bij ex-vriendin Monique Westenberg (44). In de Instagram Stories van Monique is namelijk te zien dat André bij haar thuis ligt uit te rusten.

Vorige week vond er weer een Holland Zingt Hazes-reeks plaats in de Ziggo Dome, waarbij verschillende Nederlandse artiesten de sterren van de hemel zingen om André Hazes senior te eren. Normaal gesproken doen zijn kinderen Roxeanne en André hier ook aan mee, maar dit jaar schitterde André door afwezigheid. Op sociale media gingen echter wel verschillende foto’s rond waaruit blijkt dat hij achter de schermen wel aanwezig was.

André Hazes duikt op bij Holland Zingt Hazes-concert
Lees ook

André Hazes duikt op bij Holland Zingt Hazes-concert

Blijkbaar moest hij hierna weer even zijn rust pakken en dat deed hij bij niemand minder dan zijn ex-vriendin Monique en zoontje André. Monique deelt in haar Instagram Stories een foto waarop te zien is dat ze samen met haar zoontje is begonnen aan een Lego-bouwwerk van Harry Potter. Op de achtergrond is André te zien, die languit op de bank ligt.

© Instagram @moniquenoell

André en Monique gingen in maart 2021 voor de tweede keer uit elkaar, waarna André troost zocht bij Sarah van Soelen. Inmiddels is hij weer vrijgezel en het lijkt erop dat hij en Monique het weer goed met elkaar kunnen vinden.

Lees meer over
André Hazes jr.Monique NoellHolland Zingt Hazes