van je collega moet je het hebben

Briana uit Teen Mom ontkent bed te hebben gedeeld met ex Kailyn

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty Images/Instagram @_brianadejesusBriana uit Teen Mom ontkent bed te hebben gedeeld met ex Kailyn
RTL

De gemoederen lopen hoog op tussen Briana DeJesus (27) en Kailyn Lowry (30). De realitysterren kregen opnieuw bonje toen Briana in de podcast van Kailyns baby daddy verscheen. Kailyn was woest en besloot voorlopig te stoppen met de opnames van 'Teen Mom', waar Briana nu haar mening over deelt.

"Ik zou háár moeten aanklagen"

Briana wipte langs bij Chris Lopez' podcast, maar dat vond Kailyn niet zo plezierig. Ze verdenkt hen ervan een avontuurtje met elkaar te hebben gehad, maar dat ontkent Briana stellig. "Nee, ik heb nooit het bed gedeeld met Chris", vertelt Briana aan Celebuzz. "Ik heb geen interesse in hem op die manier en ook nooit gehad." 

Kailyn stapt uit Teen Mom nadat Briana aanpapt met ex
Lees ook

Kailyn stapt uit Teen Mom nadat Briana aanpapt met ex

Het zit Briana niet lekker, mede omdat Kailyn háár ex Devoin ook te gast had in háár podcast. Briana heeft wel een relatie met een andere ex van Kailyn, Javi. Maar daar ziet ze het probleem niet van in. "Ik was geen vrienden met haar toen ik aan de show begon. Dus ik heb de girl code niet verbroken."

De Teen Mom-collega's zijn ook nog eens verstrengeld in een rechtszaak. Kailyn klaagt Briana aan voor smaad en laster, nadat Briana suggereerde dat Kailyn haar ex Chris in elkaar had geslagen. Briana noemt de rechtszaak nu 'frivool' en geeft aan 'erboven' te staan. 

"Kailyn kan haar problemen niet verwerken op tv en trekt gelijk de stekker eruit wanneer dat wel gebeurt", gaat Briana verder. "Ik weiger dit gedrag te tolereren en houd me niet meer stil. Ik zou háár moeten aanklagen wegens de leugens die ze over mij verspreidt. (...) De kijkers mogen hun oordeel over haar vellen." 

Lees meer over
Kailyn LowryTeen Mom