WORK BITCH

Hit me baby one more time: Britney Spears werkt aan nieuwe muziek

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Hit me baby one more time: Britney Spears werkt aan nieuwe muziek
RTL

Al decennialang zingt men mee met grote hits van Britney Spears (40). 'Toxic', 'Hit Me Baby One More Time' en 'Womanizer' zijn enkele nummers die op ieder feestje wel te horen zijn. Het zou zomaar kunnen dat daar een nieuw repertoire van Britney bij komt. Volgens 'The Sun' werkt de popprinses namelijk aan een muzikale comeback.

"Het is nog erg vroeg en Britney wil geen druk op zichzelf leggen"

In september 2016 bracht Britney voor het laatst een album uit, genaamd 'Glory'. Een bron dicht bij Britney vertelt aan The Sun dat de zangeres, nu haar curatele is beëindigd, wel weer oren heeft naar het maken van een nieuwe plaat.

"Het is nog erg vroeg en Britney wil geen druk op zichzelf leggen om een album uit te brengen, maar haar team heeft wel de behoefte om nieuwe muziek te maken."

Britney Spears keert weer terug op Instagram
Lees ook

Britney Spears keert weer terug op Instagram

Volgens de bron zijn verschillende mensen met wie Britney in het verleden fijn heeft samengewerkt gecontacteerd en zij zien het allemaal zitten om opnieuw de studio in te duiken.

En Britney zelf? "Ze heeft het de afgelopen jaren ontzettend moeilijk gehad, maar diep vanbinnen houdt ze van muziek maken en optreden, dus het maken van nieuwe muziek zou haar kunnen helpen om haar verleden achter zich te laten", aldus de bron.

In november werd de curatele van Britney beëindigd en was ze weer 'een vrij mens'. Entertainmentdeskundige Eric de Munck was die dag van de partij en sprak de uitzinnige fans nadat het nieuws bekend werd. In de video hieronder zie je daar meer over.

Lees meer over
Britney Spears