HET HAZESJE ZIJN

Nieuwe liefde Rachel Hazes neemt afstand van motorclubverleden

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNieuwe liefde Rachel Hazes neemt afstand van motorclubverleden
RTL

No Surrender-oprichter Klaas Otto (55), de nieuwe vriend van Rachel Hazes (52), stelt dat hij nooit meer bij een motorclub zal gaan. Dit zei hij maandag in het gerechtshof in Leeuwarden. Het Openbaar Ministerie ziet No Surrender als een criminele organisatie waar Otto, die de titel 'generaal' droeg, leiding aan gaf. Otto ontkent dit.

Het OM eist in hoger beroep een celstraf van 2,5 jaar. Dat was in 2020 ook het vonnis van de rechtbank. "Ik heb nu een heel ander leven", aldus Klaas maandag in zijn laatste woord. "Ik heb de motorclubs jaren geleden gedag gezegd. Er is niets meer dat op mijn oude leven lijkt."

Rachel Hazes bevestigt liefde met No Surrender-oprichter
Lees ook

Rachel Hazes bevestigt liefde met No Surrender-oprichter

Klaas stapte in 2013 op bij Satudarah en richtte No Surrender op. Volgens het OM werd Klaas een dictatoriale leider van een organisatie die zich bezighield met drugshandel en geweld- en vermogensdelicten. Zo zouden er 'bad standings' hebben plaatsgevonden, een oneervol ontslag met mishandelingen en boetes tot gevolg. Het hof doet 16 mei uitspraak.

Klaas en Rachel Hazes, de weduwe van André Hazes, maakten afgelopen weekend op Instagram bekend een relatie te hebben. Zij deelden een foto waarop zij zoenen op een dansvloer. 'Geen woorden nodig', schreef Rachel erbij in het Engels.

Lees meer over
Klaas OttoRachel Hazes