trommel je vrienden op

Vrienden van Amstel LIVE kondigt extra concertreeks aan

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Beeld via Vrienden van Amstel LIVEVrienden van Amstel LIVE kondigt extra concertreeks aan
RTL

De Vrienden van Amstel LIVE keert in mei met acht shows terug in Rotterdam Ahoy. Eigenlijk zou de groep, ditmaal bestaande uit 23 artiesten, in januari al optreden. Door de coronamaatregelen werden die shows geannuleerd.

Het nieuws van de nieuwe concertreeks werd dinsdag in café Hesp in Amsterdam bekendgemaakt. Daar waren alle artiesten, onder wie Guus Meeuwis, DI-RECT, Nick & Simon, Chef’Special, Typhoon, Willeke Alberti, Miss Montreal en Suzan & Freek, aanwezig. Wie met elkaar optreden is nog geheim. Thomas Acda, Rolf Sanchez en Kraantje Pappie reisden eerder dit jaar naar Amerika en schreven daar speciaal voor de nieuwe concertreeks het nummer 'Missen Zou'.

Medewerkers Kraantje Pappie verrast met sneakers
Lees ook

Medewerkers Kraantje Pappie verrast met sneakers

De optredens vinden plaats van 1 tot en met 4 en van 6 tot en met 9 mei. De kaartverkoop begint zaterdag 26 maart om 10.00 uur. 

Kaarten voor deze extra editie zijn zaterdag voor iedereen te koop. Bij de reguliere editie in 2023 zullen bezoekers die in januari hun geld terugkregen als eerste de mogelijkheid krijgen om eenzelfde type kaart aan te schaffen. Op deze manier zijn ze gegarandeerd van hun kaarten.

Vrienden van Amstel LIVE wordt sinds 1998 jaarlijks in Rotterdam Ahoy georganiseerd. Ieder jaar zijn grote Nederlandse artiesten van de partij. Guus Meeuwis heeft ondertussen de meeste edities op zijn naam staan, namelijk zestien.

Lees meer over
Sanne HansKraantje PappieGuus MeeuwisRolf SanchezNick SchilderSimon KeizerTyphoonWilleke AlbertiThomas AcdaDi-rectChef'Special