ff pauze

Jan Slagter vindt het jammer dat Arjen Lubach week vrij neemt

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJan Slagter vindt het jammer dat Arjen Lubach week vrij neemt
RTL

'De Avondshow met Arjen Lubach' is na een maand al een onmisbaar 'baken in de avond' voor Jan Slagter (68). Dat zei de omroepbaas woensdag op NPO Radio 1. Daarom vindt de MAX-coryfee het heel jammer dat Arjen Lubach (42) in april een weekje vrij gaat nemen.

"Het zegt iets over hoe enorm intensief het is op zo'n programma te maken"

"Ik neem het hem niet kwalijk, ik weet hoe ingewikkeld het is om al elke avond een gesprekje aan tafel te regelen", aldus Jan. "Dit is satire, én grappig, én actueel, én leuke gasten. Het zegt iets over hoe enorm intensief het is op zo'n programma te maken." Maar de MAX-baas vindt het wel jammer. "We zitten er net allemaal zo lekker in, hij is lekker op gang."

Arjen Lubach last na vijf weken pauze in bij De Avondshow
Lees ook

Arjen Lubach last na vijf weken pauze in bij De Avondshow

De VPRO meldde dinsdag dat Arjen begin april een week pauze van zijn Avondshow neemt. In plaats van het satirische actualiteitenprogramma op NPO 1 zijn er in de week van maandag 4 tot en met donderdag 7 april optredens van verschillende Nederlandse stand-upcomedians te zien.

Arjen startte op 21 februari met zijn nieuwe dagelijkse tv-programma. De pauze komt na vijf weken van vier uitzendingen per week. Op 11 april wordt het programma weer hervat. Het eerste seizoen zal in totaal veertig afleveringen bevatten.

Lees meer over
Jan SlagterArjen LubachOmroep MAX