jaloezie

Briana uit Teen Mom niet meer verloofd door 'gedoe' met ex Kailyn

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© MTVBriana uit Teen Mom niet meer verloofd door 'gedoe' met ex Kailyn
RTL

Het is over en uit tussen Briana DeJesus (27) en haar verloofde Javi Gonzalez. Ondanks dat het al een tijdje bekend is dat de twee niet meer samen zijn, komen we er in een nieuwe aflevering van 'Teen Mom 2' achter wat de reden is van hun break-up. Briana wil hem zelfs 'nooit meer spreken' nadat de bom barst tijdens een vakantie.

"En toen gaf ik hem de ring terug"

Vlak voor vertrek maakt Briana aan haar moeder en zus duidelijk dat ze niet in één kamer zal slapen met haar verloofde, omdat ze niet zeker is over haar gevoelens voor hem. "Ik hou het liever voor mezelf totdat ik erachter kom wat ik precies voel", licht ze toe.

Haar stemming verandert dan ook snel tijdens de trip. "Ik had heel veel zin in deze vakantie met iedereen, maar het gaat niet geweldig tussen Javi en mij." Daardoor ‘irriteert ze zich overal aan' en is ze van plan de gehele reis een ‘pokerface’ op te zetten. Het is niet verwonderlijk dat er direct een ongemakkelijke situatie ontstaat toen Javi bij het vakantiehuisje arriveerde. Ook haar moeder heeft dit door en maakt meteen duidelijk dat ze geen ‘fuck’ meer geeft om hun relatie. 

Kailyn stapt uit Teen Mom nadat Briana aanpapt met ex
Lees ook

Kailyn stapt uit Teen Mom nadat Briana aanpapt met ex

In eerste instantie wil de realityster de problemen in het midden laten. "Dit was niet het juiste moment om een conversatie met Javi te hebben over onze relatie terwijl we op vakantie zijn", zegt Briana tegen de producer. "Ik weet dat we moeten praten. Ik weet dat we een oplossing moeten zoeken. Ik ga hem nu alleen uit de weg omdat ik weet dat we anders uit elkaar gaan." 

En dat is precies wat er gebeurde. Javi vertrouwt Briana niet wanneer ze met Kailyn Lowry’s ex - Chris Lopez - is, om een podcast op te nemen. Dit schoot bij Briana totaal in het verkeerde keelgat. "Ik denk dat ik nooit meer met hem wil praten. Het was blijkbaar een probleem voor hem dat ik samen met Chris een podcast deed."

Ze vervolgt: "De druppel voor hem was dat hij een artikel heeft gelezen dat de podcast niet werd gefilmd door MTV." Hij denkt dat Briana 'erover loog’. "Ik zei: 'Ik wil dit niet meer doen, je bent te onzeker’. En toen gooide ik de ring weg en zei: 'Hij ligt ergens buiten, ga maar zoeken’. "Hij wil me gewoon teveel claimen", legt de realityster uit.

Lees meer over
Teen Mom