verleiding niet kunnen weerstaan

Na 48 uur vindt al eerste kus plaats in Temptation Island USA

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Temptation Island USANa 48 uur vindt al eerste kus plaats in Temptation Island USA
RTL

De vier koppels van 'Temptation Island USA' hebben definitief afscheid genomen van elkaar en het avontuur kan nu écht gaan beginnen. En hoewel ze het niet konden voorstellen, gaat één van hen al meteen de mist in...

Let op: dit artikel bevat spoilers van Temptation Island USA aflevering 2.

"Ik kan mezelf zijn en voel dat er een vlam wordt aangewakkerd"

De mannen hebben pas één voet buiten de villa gezet, of de vrijgezellen proberen al het hart van de vier dames te veroveren. En dat lijkt hen aardig goed af te gaan. Vooral tussen Ash en single Taylor knettert de seksuele spanning. "Taylor is erg grappig en durft maf te doen, we zijn samen extra raar", vertelt Ash, die blijft herhalen dat ze 'een fysiek persoon' is. "Ik kan mezelf zijn en voel dat er een vlam wordt aangewakkerd."

Hoewel haar partner Hania eerder nog trots zei zich geen zorgen te maken, is het nog maar de vraag of hij er tijdens het eerste kampvuur nog steeds zo over denkt. Want al op de tweede dag is het Ash die speeksel uitwisselt met Taylor. En dat ook nog eens in haar...bed. "Ik ken Hania niet, maar hij geeft haar niet alles wat ze nodig heeft", aldus Taylor. "Dus ik ga haar een goed gevoel bezorgen in deze gekke situatie."

Eerste relatie in Temptation Island USA nu al voorbij?
Lees ook

Eerste relatie in Temptation Island USA nu al voorbij?

Wellicht dat de reactie van Hania meevalt, want eerder zei hij nog het volgende: "Ash en ik zijn erg lichamelijk ingesteld en hebben fysiek contact nodig van onze partner en als onze partner en niet is, zoeken we het bij iemand anders." 

Hania en Ash zijn in tegenstelling tot de andere koppels nog niet zo lang samen: pas 1,5 jaar. Het stelletje woont nu in Sante Fe, maar omdat de kleine stad weinig mogelijkheden biedt wil Ash naar New York verhuizen. Hania heeft twijfels of hun relatie de afstand kan overleven en geeft de voorkeur aan een open relatie. Officieel zijn er dus ook nog geen regels overtreden 'zolang ze het maar netjes houden'. Al is er wel één ongeschreven regel volgens Hania: geen seks met anderen. Met dit tempo zou dat zomaar eens kunnen gebeuren...

Temptation Island USA is elke donderdag te zien bij Videoland, waar ook bijna het nieuwe Nederlandse seizoen van start gaat. Afgelopen week kwam er nog groot nieuws over één van de deelnemers van het voorgaande seizoen. Meer daarover in onderstaande video:

Lees meer over
VideolandTemptation Island USA