The best of both worlds

Miley Cyrus blikt terug op Hannah Montana: 'Veranderde mijn leven'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP & Getty ImagesMiley Cyrus blikt terug op Hannah Montana: 'Veranderde mijn leven'
RTL

Het lijkt misschien nog niet zo heel lang geleden dat de kinderserie 'Hannah Montana' in première ging, maar inmiddels zijn we toch echt zestien jaar verder. Hoofdrolspeelster Miley Cyrus (29) staat op Instagram stil bij het grote succes van het programma.

"Fijne 16-jarig jubileum Hannah Montana"

Onder haar video op Instagram, waarin de zangeres een populair nummer uit de serie probeert te herinneren, schrijft Miley: 'Fijne 16-jarig jubileum Hannah Montana.' Ze legt uit dat haar leven compleet is veranderd zestien jaar geleden, toen de serie in première ging. Ook bedankt ze haar fans voor alle support en liefde. 'Dankzij jullie loyaliteit en steun heb ik de eer gehad om meer dan tien jaar de wereld rond te reizen en op te treden voor fans die zoveel moois in mijn leven brengen.'

Miley Cyrus geeft tips: 'Soloseks is veilige seks'
Lees ook

Miley Cyrus geeft tips: 'Soloseks is veilige seks'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De serie Hannah Montana werd gemaakt voor kinderen tussen 7 en 17 jaar. Het eerste seizoen werd in 17 mei 2008 in Nederland uitgezonden, in 2011 kwam het laatste seizoen uit. 

Hoewel Miley tijdens haar Hannah Montana-bestaan erg veel invloed wist uit te oefenen op de jeugd, is ze dit niet helemaal verleerd. Vorig jaar wist ze met haar coupe vele mensen te inspireren. 

Lees meer over
Miley Cyrus