Moederdag

Kinderen Victoria Beckham: 'Beste moeder van de wereld'

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPKinderen Victoria Beckham: 'Beste moeder van de wereld'
RTL

David (46), Romeo (19) en Cruz Beckham (17) wensen hun vrouw en moeder Victoria (47) een fijne moederdag toe. 'Voor de beste moeder. We houden zo veel van je. Fijne Moederdag', schrijft David op Instagram bij een foto van zijn hele gezin.

"Fijne Moederdag voor de beste moeder van de wereld."

'Fijne Moederdag voor de beste moeder van de wereld. Ik hou zo veel van je', schrijft zoon Romeo bij een foto van zichzelf en zijn moeder. Ook zoon Cruz deelt een foto met zijn moeder. 'Fijne Moederdag. Ik hou van je.' David en Victoria hebben samen vier kinderen: Brooklyn (23), Romeo, Cruz en Harper.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Cruz Beckham, Victoria Beckham en David Beckham © Instagram: @cruzbeckham
Cruz Beckham, Victoria Beckham en David Beckham

In het Verenigd Koninkrijk heeft Moederdag een link met Pasen, waardoor het wordt gevierd op de vierde zondag in de Vastentijd. In grote delen van de wereld, waaronder Nederland en België en de Verenigde Staten, valt Moederdag op de tweede zondag in mei.

David en Victoria Beckham zijn zonder twijfel het bekendste en misschien wel het rijkste voetbalkoppel ter wereld. De oud-international en de voormalige Spicegirl zwemmen met hun miljoenen Britse ponden in het geld, maar hun kroost kan er ook wat van. Alleen al de 19-jarige Romeo Beckham sleepte een zevencijferige sponsordeal binnen en ook zijn broers en zusje zitten behoorlijk goed in de slappe was.

Lees meer over
David BeckhamVictoria BeckhamCruz Beckham