still going strong

Zieke Jan Rot keert na week gedwongen rust terug naar het podium

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Zieke Jan Rot keert na week gedwongen rust terug naar het podium
RTL

Zanger en cabaretier Jan Rot 64) staat weer op het podium. Dat laat hij zondagavond op Twitter weten. De artiest wordt behandeld voor darmkanker, maar hij blijft onvermoeibaar optreden.

"Ik verheug mij!"

'Na een week gedwongen rust vanmiddag weer op de planken', schrijft Jan. 'Het weerzien met De Kloosterhof In Hoogerheide, vlakbij Ossendrecht, deed me wel wat en dat was wederzijds. Fijne middag en de Jan doet ‘t nog. Vrijdag en zondag inhaal Middelharnis en Zevenhuizen. Ik verheug mij!'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Line-up Matthijs Gaat Door In Concert inclusief Danny Vera en Jan Rot
Lees ook

Line-up Matthijs Gaat Door In Concert inclusief Danny Vera en Jan Rot

Jan toert door Nederland met zijn show OK Boomer!. In Theater Luxor in Rotterdam vindt 24 april een speciale verjaardagsvoorstelling plaats. In eerste instantie wilde Rot de feestshow pas doen als hij 65 jaar oud werd. Maar vanwege zijn ziekte besloot hij eind vorig jaar het feestje een jaar eerder te vieren. De voorstelling moest eind november worden geschrapt vanwege de coronapandemie.

Jan Rot is schrijver van boeken, liedjes en hij vertaalde de teksten van musicals als Hello Dolly! en Jersey Boys. Ook de teksten van de Nederlandse versie van rockopera Tommy van The Who zijn van zijn hand.

Lees meer over
Jan Rot