the (o)scars stay forever

Will Smith dansend op feest na Oscar-klap

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPWill Smith dansend op feest na Oscar-klap
RTL

Als Will Smith (53) spijt had van het slaan van Chris Rock (57) tijdens de Oscaruitreiking, liet de acteur dat in ieder geval niet zien na afloop. Hij ging na het gala met een groot gezelschap naar de Vanity Fair Oscar Party en belandde vrijwel direct op de dansvloer, meldt 'Variety'.

De dj speelde een medley van de grootste hits van Will uit de jaren negentig. De acteur stond in het midden van de belangstelling en zong met zijn gewonnen Oscar in de hand luidkeels mee met nummers 'Gettin' Jiggy Wit It' en 'Miami'.

Volgens Variety gedroeg Will zich op het feest alsof er niets gebeurd was. Hij poseerde voor selfies en schudde vele handen.

'Chris Rock en Will Smith hebben ruzie alweer bijgelegd'
Lees ook

'Chris Rock en Will Smith hebben ruzie alweer bijgelegd'

Will won de Oscar voor beste acteur in de film King Richard. Tijdens zijn dankwoord liet hij niet horen dat hij spijt had. Wel maakte hij zijn excuses aan The Academy voor het incident, dat even daarvoor had plaatsgevonden. De acteur sloeg collega Chris Rock hard in zijn gezicht nadat deze een grap had gemaakt over het haar van zijn vrouw Jada Pinkett-Smith, die lijdt aan alopecia (ernstige haaruitval).

Lees meer over
Will SmithChris RockJada Pinkett-SmithOscars