is it too late now to say sorry?

Paparazzo klaagt Justin Bieber aan

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPaparazzo klaagt Justin Bieber aan
RTL

Slecht nieuws voor Justin Bieber (28). De zanger wordt aangeklaagd door een paparazzo-fotograaf, die meent dat Justin een van zijn foto's onrechtmatig gebruikt heeft op zijn Instagram account. De fotograaf, Josiah Kamau, wil dat Justin hem betaald voor het publiceren van de foto die hij van hem en zijn vrouw Hailey (25) maakte, zonder daarbij Kamau's credits te vermelden. Dit meldt 'Radar'.

"Kamau meent dat hij als maker daar ten minste credits voor had moeten krijgen of een bedrag aan eigendomsrechten van de betreffende foto"

Josiah klaagt de zanger aan bij de rechtbank in het centrale district van de Amerikaanse staat Californië. "Door Biebers nalatigheid is Kamau substantieel benadeeld. Daarbij heeft hij zelf juist verdiend aan deze foto, waar de fotograaf geen cent van heeft teruggezien. Op het kiekje zijn Justin en Hailey te zien in New York en die foto werd door ruim 1,8 miljoen volgers 'geliked' op Instagram. Kamau meent dat hij als maker daar ten minste credits voor had moeten krijgen of een bedrag aan eigendomsrechten van de betreffende foto."

Justin Bieber laat smaadzaak rond seksueel wangedrag vallen
Lees ook

Justin Bieber laat smaadzaak rond seksueel wangedrag vallen

Justin was onlangs ook al verwikkeld in een zaak tegen twee vrouwen die beweerden aangerand te zijn door hem. De Canadese zanger ontkende dit met klem en klaagde op zijn beurt de twee vrouwen weer aan. Uiteindelijk vroeg Justins advocaat de zaak te seponeren omdat er geen bewijsmateriaal was. Later bekenden de dames de Justin 'nog nooit ontmoet te hebben', waarmee de onschuld van de zanger direct bewezen werd.

Lees meer over
Justin BieberHailey Bieber