fabrizioh-oh

Bachelor Fabrizio werkt zich opnieuw in de nesten bij de dames

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandBachelor Fabrizio werkt zich opnieuw in de nesten bij de dames
RTL

Het einde van Fabrizio's (29) liefdesavontuur in 'De Bachelor' nadert. De klik is er gelukkig al met een paar dames - iets wat tot grote jaloezie leidt bij de andere singles. Volgens Goedele Liekens (59), die de bachelor bijstaat in zijn proces, werkt hij zich behoorlijk in de nesten.

Let op: dit artikel bevat spoilers van de meest recente aflevering van De Bachelor België.

"Ik vond dat niet meer dan gepast"

Op dit moment zijn eigenlijk alleen Margaux, Sanne en Madieke serieus in de race om het hart van Fabrizio te veroveren. Maar als de bachelor enkel Margaux en Sanne uitnodigt op een speciale date - ze vliegen naar het Griekse Thessaloniki om zijn oom en tante te ontmoeten - zorgt dat voor een bittere nasmaak bij Madieke, met wie hij onlangs een romantische date had.

Als de bachelor de volgende avond aanschuift voor een diner in de damesvilla keurt zij hem amper een blik waardig. Daarop besluit Fabrizio om de Nederlandse apart te nemen en verklaart hij haar zowat de liefde. Zo vertelt Fabri dat hij niet kan stoppen met denken aan hun date, dat hij zich schuldig voelt dat ze niet mee mocht naar zijn familie en dat hij nu al rekening met haar houdt.

Fabrizio staat doodsangsten uit tijdens bergklim-date: 'Ik raakte in paniek'
Lees ook

Fabrizio staat doodsangsten uit tijdens bergklim-date: 'Ik raakte in paniek'

Goedele vindt er wat van. Zij is van mening dat Fabrizio alleen maar in de problemen belandt op deze manier. "Je hebt al twee rozen uitgedeeld [aan Sanne en Margaux tijdens de date]", verwijt ze hem. Hij heeft immers nog 'maar' vier andere vrouwen die ook met smart op een van de drie rode rozen wachten. "Als het juist voelt, ga ik die gewoon inzetten. Ik vond dat niet meer dan gepast", kaatst hij terug. 

Juist omdat er al twee rozen vergeven zijn, is de spanning hoog tijdens de rozenceremonie. Madieke, het lievelingetje van Fabrizio, mag op de derde roos rekenen, net als Esmee. Als hij uiteindelijk moet kiezen tussen Vanessa en Anna is het voor de bachelor duidelijk: veel kansen heeft ze nog niet gehad, maar 'hartsvriendin' Vanessa mag nog even blijven.

Een nieuwe aflevering van De Bachelor: België is iedere donderdag te zien bij Videoland. Op woensdagen komen er bij de streamingdienst nieuwe afleveringen van de Nederlandse variant van het programma online. 

Lees meer over
FabrizioVideolandDe Bachelor België