SERVING TEA

Bridgerton-actrice bevestigt dat Kate ook in derde seizoen te zien is

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© LIAM DANIEL/NETFLIXBridgerton-actrice bevestigt dat Kate ook in derde seizoen te zien is
RTL

Het tweede seizoen van 'Bridgerton' staat een krappe week op Netflix, maar actrice Simone Ashley (27) doet nu al een boekje open over het derde seizoen. In gesprek met 'Deadline' vertelt de actrice die in de serie te zien is als Kate Sharma dat zij ook in seizoen 3 te zien zal zijn.

"Kate en Anthony zijn pas net begonnen aan hun avontuur"

Simone deelde dat nieuws exclusief met Deadline. "We komen terug. Kate en Anthony zijn pas net begonnen aan hun avontuur", vertelde ze. "De geweldige Jess Brownell speelt de hoofdrol in seizoen 3."

De actrice besprak nog kort de verhaallijn die zij en haar tegenspeler hadden in het tweede seizoen. "Er was veel gedoe tussen Kate en Anthony, maar uiteindelijk weten ze elkaar te vinden aan het einde. Ik denk dat alles nu pas begint."

Tweede seizoen van Bridgerton verbreekt record
Lees ook

Tweede seizoen van Bridgerton verbreekt record

Simone kijkt ernaar uit om Kate 'nog beter te leren kennen', zegt ze. "Het zou heerlijk zijn om door haar ogen nog even die liefde met Anthony te ontdekken. Ik denk dat ze dat allebei verdienen."

Wanneer het derde seizoen van Bridgerton op Netflix zal verschijnen is nog niet bekendgemaakt. Een vierde seizoen is ook al aangekondigd.

Lees meer over
NetflixBridgertonNetflixserie