YOUPIE

Kim Kötter en Jaap Reesema zien ook tweede zoon uitvliegen naar basisschool

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKim Kötter en Jaap Reesema zien ook tweede zoon uitvliegen naar basisschool
RTL

Kim Kötter (39) en Jaap Reesema (37) hebben vanaf vandaag overdag een wat leger huis. Na hun oudste zoon Muck, is vanaf nu ook de middelste - Youp - naar de basisschool. Youp viert vandaag namelijk zijn vierde verjaardag, wat betekent dat hij een volgende stap in zijn leven zet.

"Gelukkig hebben we Teddy nog"

'Papa en mama hebben vanochtend kind 2 naar de kleuterschool gebracht', schrijft Kim bij een foto op haar Instagram Stories. 'Gelukkig hebben we Teddy nog. Overigens was het helemaal geen dramatisch gebeuren.'

De start van Youps eerste schooldag verliep 'supergoed', laat Kim weten. De moeder is dan ook maar wat trots op haar middelste zoon. 'En op grote broer Muck die hem helpt.'

Kim Kötter en Jaap Reesema over kwade dronk: 'Misdragen ons zelden'
Lees ook

Kim Kötter en Jaap Reesema over kwade dronk: 'Misdragen ons zelden'

Een dag eerder had Youp nog een 'wendag' op de basisschool. Dat vond hij juist heel erg spannend, schreef Kim gisteren. Gelukkig was ook toen grote broer Muck van de partij om zijn kleine broer door diens zenuwen heen te helpen.

© Instagram @kimkotter

In februari 2021 verwelkomden Kim en Jaap van hun derde zoontje. Art Rooijakkers ging in zijn programma Rooijakkers Over De Vloer op bezoek bij het gezin. Toen vertelden Jaap en Kim over hun kersverse baby. In de video hieronder zie je het gesprek.

Lees meer over
Kim Kötter