was eva weg

Eva Jinek kondigt terugkeer aan na meer dan week afwezigheid door ziekte

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEva Jinek kondigt terugkeer aan na meer dan week afwezigheid door ziekte
RTL

Eva Jinek (43) zal vrijdagavond weer 'fris en fruitig' aan haar talkshowtafel verschijnen. Dat heeft ze zojuist via Instagram laten weten. De presentatrice werd de afgelopen dagen vervangen door Humberto Tan (56) vanwege een keelontsteking.

"Morgen kan ik eindelijk weer werken!"

'Zo zie ik eruit... nou ja, bijna', deelt de talkshowhost bij een glamoureuze foto van zichzelf. 'Morgen kan ik eindelijk weer werken!' Een terugkerende keelontsteking in combinatie met de griep zorgde ervoor dat ze voor het eerst een paar dagen haar show niet kon presenteren. 'Maar gelukkig is dat voorbij. Ik heb jullie gemist!' sluit ze de post af.

Ook bedankt ze haar invaller Humberto, die de presentatie van Jinek de afgelopen dagen voor zijn rekening nam. Eva is sinds vorige week dinsdag afwezig in haar praatprogramma. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Humberto Tan zinspeelt op terugkeer Eva Jinek
Lees ook

Humberto Tan zinspeelt op terugkeer Eva Jinek

Humberto hintte woensdagavond al, na ruim een week van afwezigheid, dat Eva snel terug zou keren. "Misschien ben ik er morgen, misschien niet, ik weet het niet", sloot hij de uitzending af.

Eva, Humberto en Beau wisselen elkaar op de late avond af. Binnenkort mag ook Renze Klamer zich aan het rijtje toevoegen. Hij tekende onlangs een contract bij RTL.

Lees meer over
Eva JinekJinek