kroon op het werk

Koningin Elizabeth dankbaar voor steun Jubileumproject

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AFPKoningin Elizabeth dankbaar voor steun Jubileumproject
RTL

Al meer dan een miljoen bomen zijn er gepland ter ere van het 70-jarige troonsjubileum van koningin Elizabeth (95). Via Instagram laat de Britse royal nu van zich horen in de vorm van een bedankje.

"Ik hoop dat de jubileumbomen nog vele jaren bloeien en groeien"

In het bericht laat the queen weten diep geraakt te zijn door de scholen, families en individuen die een bijdrage hebben geleverd aan het Green Canopy initiatief, dat begon in mei van 2021 om het 70e jaar van de monarch op de troon te markeren. 'Ik hoop dat de jubileumbomen nog vele jaren bloeien en groeien, zodat toekomstige generaties ervan kunnen genieten', aldus de koningin. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Koningin Elizabeth cancelt toch al haar afspraken vanwege coronabesmetting
Lees ook

Koningin Elizabeth cancelt toch al haar afspraken vanwege coronabesmetting

Hoewel Elizabeth afgelopen 6 februari officieel 70 jaar op de troon zat, beginnen de festiviteiten pas op donderdag 2 juni. Op die donderdag in juni wordt het lange feestweekend afgetrapt met de Trooping the Colour-parade. Ook staat er in het weekend een groots concert op het programma en op 4 juni zendt BBC een liveconcert uit. Daar zullen een aantal wereldsterren het jubileum vieren. 5 juni is de laatste dag van de festiviteiten. Dan staat er een parade op het programma.

Lees meer over
Koningin Elizabeth II