Ik heb alle mooie dingen die kon gepakt

Rapper Donnie maakt nummer voor Netflix-serie Dirty Lines

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRapper Donnie maakt nummer voor Netflix-serie Dirty Lines
RTL

Rapper Donnie (27) heeft samen met zangeres Anita Doth (50) en rapper Tony Scott (50) een nummer gelanceerd dat ze hebben gemaakt voor de nieuwe Nederlandse Netflix-serie 'Dirty Lines'. Het liedje heet 'Vieze Belletjes'.

"Ik vind het heel vet dat ik speciaal voor de release van de nieuwe Netflix-serie Dirty Lines een track heb mogen maken"

"Ik vind het heel vet dat ik speciaal voor de release van de nieuwe Netflix-serie Dirty Lines een track heb mogen maken", reageert Donnie. "Ik heb gespeeld met verschillende elementen uit de serie, de jaren 80 en de legendarische tijd van de RoXY. Genoeg inspiratie om de ultieme housetrack te kunnen creëren. En dan heb ik dit ook nog mogen doen met dé house-sensaties uit die tijd, Anita Doth en Tony Scott. Een hele coole ervaring."

Netflix deelt trailer nieuwe Nederlandse serie Dirty Lines
Lees ook

Netflix deelt trailer nieuwe Nederlandse serie Dirty Lines

Verder zegt Donnie 'niet te kunnen wachten' tot mensen het lied horen en de serie kunnen zien. De serie Dirty Lines, die vanaf volgende week vrijdag te zien is, speelt zich af in het Amsterdam van 1987. Een psychologiestudente genaamd Marly Salomon (Joy Delima) begint met een bijbaantje bij telecombedrijf Teledutch. Dit is het eerste Europese bedrijf in sekstelefoonlijnen, opgericht door Frank (Minne Koole) en Ramon Stigter (Chris Peters).

Lees meer over
Rapper DonnieNetflix