diep geraakt

Linda Hakeboom deelt foto van jaar terug: 'Komt nu echt binnen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLinda Hakeboom deelt foto van jaar terug: 'Komt nu echt binnen'
RTL

De wereld van Linda Hakeboom (36) stond compleet op zijn kop toen ze te horen kreeg dat er bij haar borstkanker was gediagnostiseerd. Inmiddels heeft de documentairemaakster meerdere behandelingen ondergaan en gaat het stukken beter met haar gezondheid. Vandaag kwam Linda een foto van zichzelf tegen die precies één jaar oud is. En dat raakt haar diep.

"Als ik nu dat koppie zie, komt het soms pas echt binnen"

'Ik zeg je eerlijk, het doet me best pijn om dit te zien', schrijft Linda bij een tweeluik van zichzelf. Op de linkerfoto is te zien hoe Linda haar haren is verleden. Rechts zien we Linda nu, weer mét haar en wenkbrauwen. 

'Als ik nu dat koppie zie, komt het soms pas echt binnen. Ik zie iemand die niet wist waar ze uit zou komen. Iemand die niet wist of de behandeling aan zou slaan. Ik zie iemand die doodop is', vertelt Linda.

Linda Hakeboom liep met 'tikkende tijdbom' vanwege ontbreken familieband
Lees ook

Linda Hakeboom liep met 'tikkende tijdbom' vanwege ontbreken familieband

Ondanks het pijnlijke, ziet Linda ook iemand die 'gewoon stapje voor stapje zette'. 'Het hele traject bracht me ergens een vreemde rust. Ik ging gewoon zitten in de achtbaan en ik zag het wel per dag. Iets anders kon ik toch niet doen.'
 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Een poos geleden was Linda te gast in de online serie Aran on Tour, waarin ze vertelde over haar leven ná de behandeling van borstkanker. In de video hieronder zie je he gesprek tussen Aran en Linda terug.

Lees meer over
Linda Hakeboom