a disgrace

Glennis Grace deelt veelzeggend bericht na excuusvideo

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGlennis Grace deelt veelzeggend bericht na excuusvideo
RTL

Vier dagen na haar excuusvideo op Instagram pakt Glennis Grace (43) langzaam de draad weer op. Zo deelt de zangeres op haar Stories een foto met ~ inspirerende ~ woorden die lijken aan te geven hoe ze momenteel denkt over de situatie waarin ze zich bevindt.

"Als je niet faalt, leer je niet"

Veel woorden heeft Glennis niet nodig. Ze deelt enkel het plaatje waarop het volgende te lezen is: 'Falen hoort bij het leven. Als je niet faalt, leer je niet. Als je niet leert, verander je nooit. Schrijf 'ja' als je het ermee eens bent'.

De zangeres werd afgelopen februari opgepakt na een geweldsincident in een supermarkt in Amsterdam. Eerder die dag zou er ruzie zijn ontstaan tussen de vijftienjarige zoon van Glennis en medewerkers van de supermarkt. De zangeres is later met een groep verhaal gaan halen. Dit liep zo uit de hand dat Glennis werd opgepakt voor mishandeling en bedreiging.

Glennis reageert voor het eerst op Jumbo-rel: 'Had beter moeten weten'
Lees ook

Glennis reageert voor het eerst op Jumbo-rel: 'Had beter moeten weten'

Op 1 april - en dat is geen grap - laat Glennis voor het eerst van zich horen nadat ze werd opgepakt. Nadat ze haar excuses aanbiedt aan de supermarktmedewerkers en 'iedereen die erbij betrokken is geraakt', zegt de zangeres onder meer het volgende.

"Ik heb me teruggetrokken met mijn kind, met de mensen om mij heen, ik heb veel gepraat, veel nagedacht hoe ik dit anders had kunnen aanpakken. En sowieso, misschien wel andere dingen die in mijn leven spelen. Dus ja, wat ik hiervan geleerd heb, is niet te handelen vanuit emotie. Dat is wat ik mijn zoon ook wil meebrengen. Ook met hem heb ik de nodige gesprekken. Ik houd hem op dit moment heel dicht bij me en heel strak. En natuurlijk moet ik ook rekening houden, zoals iedere moeder, dat ik te maken heb met een puber van vijftien. Dit is ook de reden dat ik nog niets van me had laten horen, omdat ik nu weet hoe ik kan reageren en dat dat vaak te impulsief is. Dat heb ik nu in ieder geval geleerd. En dank jullie wel voor jullie geduld."

Zo'n excuusvideo is tegenwoordig de trend om je hachje én je bankrekening te redden, maar dan moet het wel op de juiste manier gebeuren. Bij de video van Glennis mist mediakenner Rob Goossens een paar ingrediënten:

Lees meer over
Glennis Grace