het zit erob

Silvia uit BzV denkt te weten waarom ze naar huis werd gestuurd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRV/Linelle DeunkSilvia uit BzV denkt te weten waarom ze naar huis werd gestuurd
RTL

Ze moest best even slikken - en een beetje huilen - toen ze hoorde dat ze naar huis werd gestuurd door boer Rob, zo was te zien in 'Boer zoekt Vrouw'. Nu blikt afvaller Silvia terug op haar kortstondige liefdesavontuur.

"Ik denk dat ik voor hem te zelfstandig ben"

In een video op de site van Boer zoekt Vrouw vertelt Silvia dat ze niet zag aankomen dat ze als eerste dame naar huis zou worden gestuurd. Rob had haar die dag al meerdere malen verteld dat hij haar leuk vond. "Hij herhaalde heel vaak dat hij mij zo'n spontane vrouw vond en zo leuk en makkelijk in de communicatie. En dat hij dat heel leuk vond aan mij." De uitkomst van het eerste keuzemoment viel haar daarom ook rauw op haar dak.

Gerben uit BzV twijfelt over eerste date: 'Zit in een luxepositie'
Lees ook

Gerben uit BzV twijfelt over eerste date: 'Zit in een luxepositie'

Silvia denkt te weten waarom ze als eerste afscheid moest nemen. "Ik denk dat ik voor hem te zelfstandig ben. Ik heb mijn leven op orde, mijn kinderen zijn al wat groter. Hij wil denk ik een wat meer afhankelijk typeje." En dat is Silvia niet.

Wie ze dan wel denkt dat het wordt? "Ik heb geen flauw idee. Maar dan denk ik Wendy, daar is 'ie gewoon van gecharmeerd", deelde ze gisteravond mee in Wout2day op NPO Radio 2.

Een aantal oud-BzV'ers blikte in RTL Boulevard terug op het keuzemoment bij de boeren. Je ziet het in onderstaande video.

Boer zoekt Vrouw zie je elke zondag rond 20.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1 of kijk je hier terug.

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw