brute overval

Verdachte aangehouden voor betrokkenheid overval Mark Gillis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
RTL

Een 39-jarige man uit 's-Hertogenbosch is donderdagmorgen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de overval op 'Massa is Kassa'-ster Mark Gillis. Dat heeft de Politie Eenheid Oost-Brabant laten weten.

De identiteit van de verdachte werd bekend nadat zijn DNA bij het sporenonderzoek was aangetroffen. De man werd in zijn woning aangehouden en zit vast voor verder onderzoek. De politie is daarnaast nog steeds op zoek naar twee, zelfs mogelijk drie, andere daders. De politie houdt er rekening mee dat er eventueel een vierde verdachte op de uitkijk heeft gestaan.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Mannen die zich bij politie meldden in zaak Mark Gillis blijken fans
Lees ook

Mannen die zich bij politie meldden in zaak Mark Gillis blijken fans

Mark Gillis, zoon van vakantieparkmiljonair Peter Gillis, werd in de nacht van 6 op 7 november vorig jaar op brute wijze overvallen toen hij bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer aankwam. In de zoektocht naar de daders toonde de politie vorige week al bewakingsbeelden in de opsporingsprogramma's Bureau Brabant en Opsporing Verzocht. Daarop waren behalve beelden van de overval zelf, ook wat shots te zien van mannen die zich enkele dagen voor de overval verdacht ophielden in de buurt van het chalet van de SBS6-ster.

Lees meer over
Mark Gillis