you want a piece of me?

Assistent houdt naakte Britney Spears vast in zwembad

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesAssistent houdt naakte Britney Spears vast in zwembad
RTL

In 2007 zong ze al 'Get Naked', maar nu pas wordt duidelijk dat Britney Spears (40) al die tijd zichzelf toezong. De zangeres deelt met regelmaat blote selfies op social media en post nu een reeks foto's waarop ze zonder bikini in een zwembad dobbert. En zij niet alleen: niemand minder dan haar assistent is daar om haar vast te houden.

"Mijn assistente Vickey houdt me vast als een baby"

Victoria Asher is sinds november 2021 werkzaam als assistente van de Princess of Pop, daarvoor was ze als #FreeBritney-aanhanger en Britney-fan al vaak in de media te zien. Als superfan moet dit zwemtochtje met haar grote idool een droom zijn die uitkomt. Britney en Victoria - ook wel Vickey T genoemd - delen allebei foto's van een gezellig dagje in het zwembad.

Britney Spears betaalt advocatenkosten moeder niet
Lees ook

Britney Spears betaalt advocatenkosten moeder niet

Klein detail: Britney ligt poedelnaakt in het water. 'Ik lig naakt in het zwembad en mijn assistente Vickey houdt me vast als een baby', schrijft Brit erbij.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Begin dit jaar kwam Vickey overigens nog in opspraak. Fans van Britney dachten dat zij degene was die Britneys social media-kanalen beheerde. Op het Instagram-kanaal van Britney verscheen namelijk een video waarin niet Britney, maar Vickey in de spiegel te zien was. Britney's assistent liet daarna op haar Instagram weer weten: 'Ik run alleen mijn eigen social media.'

Lees meer over
Britney Spears