weer onder de grond

Johnny de Mol ziet af van Media Inside na veelbewogen week

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJohnny de Mol ziet af van Media Inside na veelbewogen week
RTL

Johnny de Mol (43) zal aanstaande zondag niet te zien zijn in het programma 'Media Inside' van Gijs Groenteman (48) en Marcel van Roosmalen (54). De manager van de presentator laat aan RTL Boulevard weten dat Johnny dit weekend tijd door gaat brengen met zijn gezin. Ook slaat hij vrijdagavond het Boekenbal over.

"We hebben nog vijf uitzendingen. Jij hebt contact met Rob Kemps, ik met Johnny de Mol"

In hun podcast Weer een dag kondigden de heren afgelopen dinsdag aan dat Johnny aan zou schuiven. "We hebben nog vijf uitzendingen. Jij hebt contact met Rob Kemps, ik met Johnny de Mol", zei Marcel toen. 

Nadat opinieblad HP/De Tijd woensdag een artikel publiceerde met details over de aangifte die zijn ex Shima Kaes - met wie hij tussen 2014 en 2015 samen was - deed van mishandeling, voelde Johnny zich genoodzaakt om in HLF8 zijn kant van het verhaal te doen: hij beweerde dat er niets klopte van de aantijgingen.

Johnny de Mol houdt lippen stijf op elkaar over mishandelingszaak
Lees ook

Johnny de Mol houdt lippen stijf op elkaar over mishandelingszaak

"Het is een verhaal dat mij al tijden achtervolgt, het gaat over een relatie van zeven jaar geleden, en die relatie was echt niet allemaal harmonie, maar in alle eerlijkheid en met twee vingers in de lucht, er is niets van waar. Ik heb dat allemaal niet gedaan, van mishandeling is geen sprake", aldus Johnny.

Shima deed in 2020 aangifte tegen haar ex. Kort daarvoor hadden Johnny en zijn vader John al aangifte tegen haar gedaan voor poging tot afdreiging. Als reactie hierop deed haar juridisch adviseur aangifte tegen John en Johnny de Mol wegens het doen van een valse aangifte.

Lees meer over
Johnny de Mol