Staat als een huis

Michiel Huisman speelt in nieuwe sciencefictionfilm van Netflix

Door ANP / RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMichiel Huisman speelt in nieuwe sciencefictionfilm van Netflix
RTL

Michiel Huisman (40) is toegevoegd aan de cast van de sciencefictionfilm 'Rebel Moon' van regisseur Zack Snyder. Netflix maakte daarnaast bekend dat ook Cary Elwes ('Mission: Impossible 7'), Corey Stoll ('Billions'), en Alfonso Herrera ('Ozark') te zien zijn in de film.

Welke rollen de Nederlandse Michiel en de andere acteurs gaan spelen, is niet bekendgemaakt. De nieuwe castleden voegen zich bij onder anderen Charlie Hunnam, Djimon Hounsou en Sofia Boutella.

Michiel Huisman weigert gezin achter te laten: 'Anders zien we elkaar maanden niet'
Lees ook

Michiel Huisman weigert gezin achter te laten: 'Anders zien we elkaar maanden niet'

Rebel Moon was oorspronkelijk bedoeld als een spin-off van de Star Wars-reeks, maar Zack besloot toch iets anders te doen. De film gaat over een groep kolonisten die aan de rand van de melkweg woont en de hulp inschakelt van soldaten om terug te vechten na de invasie van een intergalactische dictator. Wanneer Rebel Moon op Netflix komt, is niet bekend.

Michiel is eerst te zien in de Apple+-serie Echo 3, waarvan de opnames onlangs zijn afgerond. De acteur had ook rollen in series als The Flight Attendant, Game of Thrones, Orphan Black en Tremé en was te zien in films als The Age of Adeline, The Invitation, Wild en World War Z.

Lees meer over
Michiel Huisman