drie keer is geen scheepsrecht

Alwéér ingebroken in de auto van Monica Geuze

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAlwéér ingebroken in de auto van Monica Geuze
RTL

Monica Geuze (27) heeft weer te maken gehad met een inbraak. Voor de zoveelste keer op rij zijn er spullen uit haar auto gestolen. Zo laat de presentatrice en vlogger zondag via haar Instagram Stories weten.

"Thanks aan de twee zwervers die vannacht om 03.00 mijn auto hebben opgeruimd"

'Thanks aan de twee zwervers die vannacht om 03.00 mijn auto hebben opgeruimd', schrijft Monica, die vorig jaar in april én september ook al een ingeslagen autoraam had. 'Hoop dat het Sophia Mae-pakket jullie huis als een thuis zal laten voelen, jullie de show stelen met mijn Burberry trenchcoat en jullie een hoop vrouwtjes mogen verleiden met die prachtige, maar vooral sexy Dsquared2 boots.'

© Instagram @monicageuze

Eerder werd ook al ingebroken bij haar toenmalige woning toen ze op vakantie was. Er werden toen geen spullen gestolen. 'Lekker mama trots maken zo op de zaterdagavond!' eindigt de influencer het bericht, die haar autoramen al voorzien heeft van een anti-inbraaklaag. De manager van Monica laat aan RTL Boulevard weten dat ze nog niet weet of ze aangifte gaat doen.

Het Sophia Mae-pakket dat gestolen is, komt uit de nieuwe lijn van de YouTube-ster. In onderstaande video legt ze uit waar de naam vandaan komt:

Lees meer over
Monica Geuze