a bridge too far

Medewerker Bridgerton spin-off ontslagen na pestgedrag

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Liam Daniel NetflixMedewerker Bridgerton spin-off ontslagen na pestgedrag
RTL

Netflix heeft naar verluidt een product designer ontslagen die bezig was met een spin-off van 'Bridgerton'. Volgens 'The Sun' zou Dave Arrowsmith van het project zijn gehaald na beschuldigingen van pesten en beledigend gedrag op de set. Hij zou bij verschillende collega's 'over de schreef' zijn gegaan.

"Er zijn verschillende problemen geweest op de set"

De streamingdienst zou hebben bevestigd dat Dave niet langer aan de serie werkt. Op de set zou sprake zijn geweest van pestgedrag. "Er zijn verschillende problemen geweest op de set en een paar crewleden hebben hun zorgen geuit over een aantal verschillende incidenten", aldus een bron tegen de krant. Er zou een speciaal meldpunt in het leven zijn geroepen waarbij medewerkers hun zorgen en incidenten konden melden.

Makers leggen uit waarom belangrijke scène ontbrak in Bridgerton
Lees ook

Makers leggen uit waarom belangrijke scène ontbrak in Bridgerton

Dave Arrowsmith, die eerder werkte voor shows als Doctor Who en Cold Feet, was verantwoordelijk voor het ontwerp van de set. De spin-off vertelt over de vroegere levens van de hoofdpersonen, voor Bridgerton. Het verschijnt naar verwachting begin 2023.

Het populaire kostuumdrama Bridgerton is gebaseerd op een boekenreeks van Julia Quinn en gaat over weduwe Bridgerton en haar acht kinderen, die ieder hun grote liefde vinden in de hogere kringen van het negentiende-eeuwse Londen.

Lees meer over
NetflixBridgerton