Baby one more time

Britney Spears in verwachting van derde kindje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Britney Spears in verwachting van derde kindje
RTL

Britney Spears (40) is zwanger van haar derde kindje. Dat maakt de popprinses bekend op haar Instagram-pagina.

"Mijn buik groeit steeds meer"

Britney vertelt in een lang bericht op Instagram - zoals we van haar gewend zijn - dat ze erg veel af was gevallen na een tripje naar Maui. Uiteindelijk deed de zangeres een zwangerschapstest, waaruit bleek dat ze inderdaad in verwachting was. 'Mijn buik groeit steeds meer', aldus Britney. 'Als ik een tweeling krijg, word ik gek.' Britney waarschuwt haar fans dat ze niet meer vaak naar buiten zal gaan vanwege de paparazzi die op de loer zal liggen. 

Ook gaat Britney in op de perinatale depressies die ze bij een eerdere zwangerschap ervoer. 'Ik moet zeggen dat het echt verschrikkelijk is', schrijft ze erover. 'Vrouwen spraken er destijds niet over. Sommige mensen vonden het gevaarlijk als vrouwen klaagden met een baby in hun buik. Maar nu praten vrouwen er dagelijks over. Godzijdank hoeft die pijn geen geheim meer te blijven.'

Britney Spears betaalt advocatenkosten moeder niet
Lees ook

Britney Spears betaalt advocatenkosten moeder niet

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Britney is momenteel samen met Sam Asghari. Uit haar eerdere relatie met Kevin Federline heeft de zangeres al twee zoons: Sean Preston (16) en Jayden (15).

De zangeres stak, sinds ze niet meer onder curatele van haar vader staat, niet onder stoelen of banken nog graag zwanger te willen worden. Ze verklaarde meermaals dat dat van haar vader Jamie niet mocht.

Lees meer over
Britney Spears