keep up

Kendall Jenner voelt druk van Kris en Kylie om kind te krijgen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKendall Jenner voelt druk van Kris en Kylie om kind te krijgen
RTL

Kendall Jenner wordt er door haar moeder Kris (66) regelmatig aan herinnerd dat ze nog geen kinderen heeft. In gesprek met 'E! News' vertelt het 26-jarige model dat haar moeder 'honderd procent' degene uit haar familie is die haar het meest onder druk zet om kinderen te krijgen.

"Ik breng zo veel tijd door met al mijn neefjes en nichtjes. Natuurlijk wil ik dan ook een kindje, maar we doen het rustig aan"

Niet alleen haar moeder Kris, maar ook Kendalls jongere zus Kylie Jenner zet haar onder druk. "Soms krijg ik een sms'je van mijn moeder waarin staat dat het tijd is voor kinderen", aldus Kendall. "Het is gewoon een vriendelijke herinnering", reageert moeder Kris in hetzelfde interview.

Kendall Jenner reageert op kritiek over 'ongepaste' jurk op bruiloft
Lees ook

Kendall Jenner reageert op kritiek over 'ongepaste' jurk op bruiloft

Kendall, die samen is met de 25-jarige basketballer Devin Booker, geeft wel toe dat het haar 'erg leuk' lijkt om een kind te hebben. "Ik breng zo veel tijd door met al mijn neefjes en nichtjes. Natuurlijk wil ik dan ook een kindje, maar we doen het rustig aan."

Onlangs was Kris te gast in de talkshow van Ellen DeGeneres, waarin ze sprak over een eventueel twaalfde kleinkind. "Ik hoop dat het van Kendall komt", zei Kris toen. "Zij is nog de enige zonder kind."

Lees meer over
Kendall Jenner