what do you mean?

Hailey Bieber smeekt Selena Gomez-fans om haar met rust te laten

Door ANP··Aangepast:
© ANPHailey Bieber smeekt Selena Gomez-fans om haar met rust te laten
RTL

Hailey Bieber (25) heeft in een filmpje op TikTok gevraagd of mensen haar met rust willen laten, nadat er opnieuw nare reacties op haar kwamen van volgers. Het zou hierbij voornamelijk om fans gaan van Selena Gomez (29), de ex-vriendin van haar man Justin Bieber (28) met wie hij een aantal jaar samen was.

"Laat me alsjeblieft met rust, ik smeek het jullie"

Hailey is alle negativiteit meer dan zat. "Dit filmpje is voor iedereen die altijd meteen reageert op dat wat ik op sociale media plaats. Er is inmiddels genoeg tijd verstreken en ik doe gewoon mijn ding. Ik zeg niets, ik roep niets, ik houd me overal buiten. Laat me alsjeblieft met rust, ik smeek het jullie. Dat is het enige verzoek dat ik heb. Zoek een andere plek om zuur te zijn maar laat mij er buiten", aldus Hailey.

Hailey Bieber vindt zwangerschapsgeruchten irritant
Lees ook

Hailey Bieber vindt zwangerschapsgeruchten irritant

Hailey en Justin trouwden in september 2018 in het gemeentehuis van New York, om een jaar later een groot feest te geven in het bijzijn van hun familie en vrienden. De Canadese zanger liet eerder ook al zijn onvrede blijken over de nare opmerkingen die Hailey krijgt.

"Het is bizar dat mensen denken het recht te hebben om mijn vrouw aan te vallen en zelfs te bedreigen, omdat ik in hun ogen beter zou passen bij mijn vorige vriendin, hun idool. Het is ontzettend moeilijk voor ons om hiermee om te gaan, maar ik wil dat iedereen weet dat ik mijn hart heb gevolgd en samen ben met de persoon van wie ik het meest houd."

Lees meer over
Hailey BieberJustin BieberSelena Gomez