pauze

Johnny de Mol paar dagen niet te zien in eigen talkshow HLF8

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPJohnny de Mol paar dagen niet te zien in eigen talkshow HLF8
RTL

Johnny de Mol (43) is donderdag en vrijdag niet te zien in zijn talkshow 'HLF8'. De presentator is een lang weekend vrij, laat een woordvoerder van Talpa desgevraagd weten. Het SBS6-programma wordt overgenomen door Hélène Hendriks (41).

"Ik ga mij niet aan de kant laten duwen voor iets waarvan ik word beschuldigd"

De vrije dagen vallen toevalligerwijs precies rondom het nieuws dat Johnny het Openbaar Ministerie in Amsterdam heeft gevraagd tot zijn vervolging over te gaan naar aanleiding van de aangifte die zijn ex-verloofde Shima Kaes tegen hem deed. Shima beschuldigt hem ervan haar tijdens hun relatie in 2015 te hebben mishandeld.

'Onderzoek naar aangifte ex-verloofde Johnny de Mol in volle gang'
Lees ook

'Onderzoek naar aangifte ex-verloofde Johnny de Mol in volle gang'

Johnny, die de aantijgingen ontkent, hoopt dat door een grondig onderzoek van justitie en strafvervolging een einde gemaakt kan worden aan de beschuldigingen aan zijn adres, zo maakte zijn advocaat Peter Plasman woensdag bekend.

De presentator liet woensdag in zijn show nog weten dat hij niet zal stoppen met het presenteren van HLF8. "Daar hebben we serieus over nagedacht, en dat overwogen, maar uiteindelijk denk ik: ik ga mij niet aan de kant laten duwen voor iets waarvan ik word beschuldigd, waarvan ik weet dat het niet waar is."

Lees meer over
Johnny de MolShima KaesHLF8