De Wasvrouw

Chantal Janzen onthult haar bijzondere fetisj

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPChantal Janzen onthult haar bijzondere fetisj
RTL

Chantal Janzen (43), die ooit schitterde in een reclamespotje voor wasverzachter, vertelt in haar eigen blad '&C' dat ze een wasfetisj heeft. "Ik kan dus best wel genieten van een lege wasmand", pent ze in haar editorial.

"Opvouwen vind ik zeer stom"

Chantal is helemaal gek op wassen. Ze geniet er met volle teugen van. In de bekende reclamespot van een aantal jaar geleden noemde ze zichzelf ook wel De Wasvrouw. Maar wat er na het wassen komt, daar heeft Chantal geen zin in: "Het enige probleem met deze fetisj is dat ik het logische vervolg intens haat, want opvouwen vind ik zeer stom."

Chantal Janzen viert verjaardag én eerste schooldag zoontje
Lees ook

Chantal Janzen viert verjaardag én eerste schooldag zoontje

Hoewel we Chantal kennen als een perfectionist, is haar kledingkast een grote puinzooi. "In een ideale wereld mag ik al mijn kleding zorgvuldig sorteren, in de wasmachine proppen, het er heerlijk geurend uit halen, gelukzalig naar de lege wasmand staren en dan gooi ik m’n kleren, hup, zo in de kast. Niet gevouwen, maar dubbelgeklapt als het ware."

Tot overmaat van ramp is haar liefje Marco wel een opgeruimde kerel. Ze heeft zelfs een bijnaam voor hem: "Marco Kondo. Niet geil (die naam), wél waar. Zijn kast lijkt wel een kledingwinkel, zo netjes."

Esmee Geeratz, de dochter van Chantal Janzens man Marco, is in verwachting van haar eerste kindje. De bonusdochter van Chantal woont in Californië en daarom kan de presentatrice niet zomaar langswippen om bijvoorbeeld even de buik aan te raken. In de video hieronder vertelt ze erover.

Lees meer over
Chantal Janzen