IT'S A...

Bibi Breijman en Waylon verwelkomen tweede kindje samen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBibi Breijman en Waylon verwelkomen tweede kindje samen
RTL

Bibi Breijman (30) is bevallen van haar tweede kindje samen met Waylon (42). Het stel is ouders geworden van hun zoontje Chester, maken ze bekend op Instagram.

"Chester heeft plaats gemaakt voor vlinders in m’n buik"

'Deze week was magisch. Chester heeft plaats gemaakt voor vlinders in m’n buik', schrijft ze onder haar foto.

Bibi liet eerder al doorschemeren dat ze waarschijnlijk in mei zou bevallen. 'In mei leggen we een ei', plaatste ze bij een foto die ze op Instagram deelde.

Net als tijdens haar eerste zwangerschap had Bibi opnieuw last van hyperemesis gravidarum, ofwel extreme misselijkheid. Het is een kwaal waar zo'n 2 procent van de zwangere vrouwen mee te maken krijgt. Ze werd er zelfs voor opgenomen in het ziekenhuis.

Bibi Breijman kan eindelijk weer genieten van zwangerschap
Lees ook

Bibi Breijman kan eindelijk weer genieten van zwangerschap

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Waylon en Bibi maakten eind oktober bekend dat ze in verwachting zijn van een tweede kindje. Vlak daarna werd Bibi opgenomen in het ziekenhuis vanwege HG, dat gepaard gaat met veel overgeven, waardoor de kans op uitdroging bestaat.

Het stel kreeg eind 2018 al samen dochtertje Teddy. Waylon heeft uit een eerdere relatie nog een zoon, met wie hij weinig contact heeft.

Ook Waylon deelt een kiekje van Bibi en zijn zoontje Chester op Instagram. 'Daar ben je dan! Er wordt eindeloos van je gehouden kleine man…', schrijft hij onder de foto. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Bibi BreijmanWaylon