Love or leave

In déze villa's verbleven de Temptation-kandidaten dit seizoen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom CornelissenIn déze villa's verbleven de Temptation-kandidaten dit seizoen
RTL

Een nieuw seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' is inmiddels begonnen. Naast alle ordinaire praat en types, is er ook altijd iets dat wél tot in de puntjes verzorgd is: het verblijf van de wannabe-realitysterren. Onder de indruk van de villa's en wil je er ook een nachtje, of meer, vertoeven? Dan is dit je kans.

De opnames van Temptation Island zijn dit keer gedaan op de Dominicaanse Republiek. Goed nieuws voor strandliefhebbers: de villa's van zowel de dames als heren ligt vlakbij het strand.

Wanneer je de villa waar de vrouwen in slapen huurt, is de beveiliging van het pand - en dus je spullen - er automatisch bij ingegrepen. Het huis kost naar schatting een slordige 1,8 miljoen dollar (bijna 1,7 miljoen euro).

Opnames Temptation Island stilgelegd na weigeren date
Lees ook

Opnames Temptation Island stilgelegd na weigeren date

De villa waar de mannen in slapen is nog een stuk groter en telt zelfs twaalf slaap- en badkamers. Het gebouw ligt maar zestig meter van het strand. Mocht je er nou heen willen met een grote groep; dat kan. 27 gasten kunnen in de villa verblijven.

Temptation Island: Love or Leave is nu te zien bij Videoland.

RTL Boulevard sprak met presentatoren Kaj Gorgels en Monica Geuze over de nieuwe reeks. Volgens hen is de serie 'heel anders verlopen' dan ze van tevoren hadden voorspeld. Wat ze daarmee bedoelen, vertellen ze in onderstaande video.

Lees meer over
Temptation Island