buitenspel

Johan Derksen keert ondanks geruchten niet terug bij Vandaag Inside

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJohan Derksen keert ondanks geruchten niet terug bij Vandaag Inside
RTL

Johan Derksen (73) keert niet terug bij 'Vandaag Inside'. Het 'AD' meldde dinsdagavond dat achter de schermen wordt gesproken over een invulling van het programma mét Johan. Voor hem is die deur echter dicht, zo laat hij weten aan het 'ANP'.

"Het kan zijn dat er gesprekken zijn, maar die zijn in ieder geval niet met mij"

"Ik ben ermee gestopt en daar laat ik het bij", zegt de televisiemaker, die vorige week in opspraak kwam nadat hij op televisie vertelde dat hij in de jaren '70 een bewusteloze vrouw met een kaars had gepenetreerd. "Het kan zijn dat er gesprekken zijn, maar die zijn in ieder geval niet met mij." Johan laat weten daar ook geen behoefte aan te hebben.

Bennie Jolink: 'Facebook verwijderde bericht over Johan Derksen'
Lees ook

Bennie Jolink: 'Facebook verwijderde bericht over Johan Derksen'

Vrijdag werd bekend dat Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp per direct stoppen met hun werkzaamheden voor Vandaag Inside. Dit was enkele dagen na de ophef die ontstond over de bekentenis van Johan. De analist nuanceerde dit in de volgende uitzending en stelde dat er geen penetratie had plaatsgevonden.

Op de vraag of het programma helemaal stopt of dat het op een later moment mogelijk in een andere vorm terugkeert, wil Talpa vooralsnog niet ingaan.

Lees meer over
Johan DerksenWilfred Genee René van der GijpVandaag Inside