Boom boom becker

Nederlandse vrouw Boris Becker: 'Gaat goed met hem in gevangenis'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNederlandse vrouw Boris Becker: 'Gaat goed met hem in gevangenis'
RTL

Lilly Becker (45), de ex van Boris Becker (54), zegt dat ze nog altijd is getrouwd met de tennislegende en weigert van hem te scheiden. En dat terwijl de twee al vier jaar uit elkaar zijn. De in Rotterdam geboren Lilly was er dan ook kapot van toen Boris vrijdag werd veroordeeld tot tweeënhalf jaar gevangenisstraf vanwege het plegen van fraude. Lilly vertelt hoe het met haar man gaat.

"Het is geen vijfsterrenhotel"

In gesprek met Piers Morgan vertelde Lilly dat ze nog altijd niet gescheiden is van Boris. "Het was vanaf het begin een intens liefdesverhaal. Iedereen die ons kent weet dit." Het is ook niet zo dat Lilly niet van Boris wil scheiden. "Maar we moeten de zaken op het juiste moment afhandelen." En of ze nog van Boris houdt? "Natuurlijk wel."

Ook vertelde Lilly dat het naar omstandigheden 'goed' gaat met Boris, die nu in een cel verblijft. "Het is geen vijfsterrenhotel", voegde ze daaraan toe.

Tennislegende Boris Becker veroordeeld tot 2,5 jaar gevangenisstraf
Lees ook

Tennislegende Boris Becker veroordeeld tot 2,5 jaar gevangenisstraf

Lilly moest haar 12-jarige zoon Amadeus, die ze samen met Boris kreeg, vertellen dat zijn vader in de gevangenis zit. "Het was het moeilijkste dat ik mijn kind ooit heb moeten vertellen", zegt ze. "Hij kon het gewoon niet bevatten. En nog steeds niet. Het breekt mijn hart, maar tegelijkertijd doet het een roep op mijn moederinstincten."

De Duitse oud-tennisser werd vrijdag door een Londense rechtbank schuldig bevonden aan het achterhouden van zijn vermogen voor zijn curator. De voormalig nummer één van de wereld werd op 21 juni 2017 failliet verklaard vanwege een onbetaalde lening van meer dan 3 miljoen pond op zijn landgoed in het Spaanse Mallorca.

Boris zou bij zijn faillissement voor miljoenen aan inkomsten achtergehouden hebben en hebben verzuimd om meerdere gewonnen trofeeën op te geven als onderdeel van zijn bezittingen.

Lees meer over
Boris Becker